The Elder Scrolls Online krijgt Gates of Oblivion uitbreiding in 2021!

  The Dark Heart of Skyrim, het jaar van content voor The Elder Scrolls Online, is pas net ten einde, maar er is nu al een nieuwe uitbreiding aangekondigd voor de MMO. Zenimax Online Studios komt in 2021 namelijk met de Gates of Oblivion uitbreiding.

  Spelers kunnen nog maar net aan de slag met de Markarth DLC in The Elder Scrolls Online, maar Zenimax Online Studios zit duidelijk niet stil. De ontwikkelaar heeft namelijk alweer een nieuwe uitbreiding uit de doeken gedaan in de vorm van Gates of Oblivion.

  Het is duidelijk dat het volgende avontuur zal draaien om Tamriel’s eigen versie van de hel, nadat de Daedric Prince Mehrunes Dagon poorten naar Oblivion heeft geopend. In de teaser trailer van de uitbreiding kunnen we de rug zien van de indrukwekkende antagonist en de bekende omgeving van de Planes of Oblivion. Check hieronder de teaser trailer van de Gates of Oblivion uitbreiding voor The Elder Scrolls Online.

  Zijn er details bekend over Gates of Oblivion?

  Voorlopig moeten we grotendeels in het duister tasten als het aankomt op de volgende uitbreiding voor The Elder Scrolls Online. We kunnen alvast de trailer gaan ontleden voor alle mogelijke details, maar voor meer informatie zullen we moeten wachten tot 21 januari. Zenimax Online Studios heeft op haar website bekendgemaakt dat er op die dag een Global Reveal Event zal plaatsvinden om 22:00 Nederlandse tijd op Twitch. Dan zal niet alleen bekendgemaakt worden wat we van de uitbreiding kunnen verwachten, maar ook welke content er nog meer komt voor ESO in 2021.

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.