'Resident Evil Village op weg naar Xbox Game Pass'

News
maandag, 28 maart 2022 om 13:30
resident evil villagef1611649683
Er is geen gebrek aan games op Xbox Game Pass. Maar het lijkt er nu op dat er zomaar een grote titel bij zou kunnen komen. Resident Evil Village was in de Microsoft Store namelijk even te zien met een Game Pass-label.
Game Pass biedt een enorm aanbod aan games, waaronder veel kleine titels, maar zeker ook games waar je sowieso van gehoord hebt. De Poolse site XGP (via PureXbox) lijkt ontdekt te hebben wat één van die volgende grote titels zou kunnen zijn. Het gaat om Resident Evil Village.
In de Poolse Xbox Store had de game namelijk even een Game Pass-label. Inmiddels is dat weer weg, dus het zou een foutje kunnen zijn. Toch is er wel degelijk reden om te denken dat de game naar Game Pass kan komen. Zo heeft Capcom Resident Evil 7 al op de dienst gezet.
Daar komt bij dat de game nu bijna een jaar uit is. Een aansluiting bij Game Pass zou geen gekke manier zijn om dat eerste jubileum te vieren. Daarnaast gebeurde vorig jaar iets vergelijkbaars met Mass Effect Legendary Edition. Die game verscheen zes weken nadat het Game Pass-label was gezien ook daadwerkelijk op de dienst.

Veel te doen om Resident Evil

Er is de laatste tijd een hoop nieuws rondom de Resident Evil-franchise. Onlangs werd bijvoorbeeld bekend dat spelers van de PS4 en Xbox One-games in de reeks hun save files kunnen meenemen naar de next-gen versie, wanneer deze uitkomt. Ook zijn er aanwakkerende geruchten dat een remake van Resident Evil 4 in aantocht is.