Resident Evil 4 remake krijgt “speciale” demo

News
vrijdag, 24 februari 2023 om 11:30
resident evil 4 remake leonf1666177668
Het duurt niet lang meer voordat één van de meest geliefde horror-games aller tijden weer terug is. De remake van Resident Evil 4 komt namelijk over een maand uit. Wie niet kan wachten om de game te spelen, kan al snel met een demo aan de slag.
Tijdens de laatste State of Play van Sony zijn weer allerlei grote games voorbijgekomen. Ook Capcom was aanwezig met Resident Evil 4, de remake van de gelijknamige klassieker uit 2005. Er was natuurlijk een gloednieuwe trailer voor de game, maar Capcom had ook nog meer goed nieuws.
Zo kun je binnenkort al vast proeven van de game, via een “speciale demo”. Wat er zo speciaal is aan die demo is niet helemaal duidelijk. Ook heeft Capcom nog niet laten weten wanneer hij verschijnt, maar het zal niet al te lang duren, gezien de game in zijn geheel volgende maand al in de winkel ligt.

Ook Mercenaries terug in Resident Evil 4

Een ander leuk detail is dat The Mercenaries ook als modus terugkeert in Resident Evil 4. Dat viel te verwachten, aangezien deze modus er vaker wel is dan niet. Maar het is altijd prettig om zekerheid te hebben.
Wie uitkijkt naar Resident Evil 4 moet nog even geduld hebben. De release is namelijk nog een maandje weg. De game verschijnt op 24 maart voor PS5, PS4, Xbox Series X/S en PC.