Let op: alleen dit weekeinde nog flinke korting bij F1 TV Pro!

News
vrijdag, 24 februari 2023 om 11:00
live nocut1f1641917931
Het Formule 1 seizoen van 2023 staat op het punt te beginnen. Wie het hele seizoen Formule 1 live wil kijken kan nu met veel korting een jaarabonnement op F1 TV Pro afsluiten.
De afgelopen weken liep de autosportwereld al warm met de teampresentaties van de tien deelnemende Formule 1 teams. Dit weekeinde begint het seizoen al serieuzere vormen aan te nemen met het testweekeinde in Bahrein. Direct de week erna gevolgd door de eerste echte race van het seizoen op hetzelfde circuit. Hoog tijd dus om ervoor te zorgen dat je alle actie live kan volgen! Gelukkig kan dat nu heel voordelig met F1 TV Pro.

Wat is F1 TV Pro?

F1 TV is de streamingdienst van Formule 1 zelf en biedt alle ins en outs van de Formule 1. Elk raceweekend zie je de vrije trainingen, de kwalificatie en natuurlijk de race zelf. Per race kan je kiezen uit het hoofdkanaal, maar ook diverse onboards, de pitstraat of simpelweg het overzicht met alle tijden.
Bovendien wordt elk weekeinde toegelicht in diverse speciale shows waaronder Tech Talk, Jolyon Palmer's Analysis, Best Onboards en nog veel meer. Bovendien krijg je toegang tot het waanzinnig grote archief met alle hoogtepunten van de seizoenen dat teruggaat tot 1970.

F1 TV Pro nu met enorme korting!

Wie dit jaar alles van de Formule 1 wil zien kan deze week meteen in actie komen en een jaarabonnement afsluiten bij F1 TV Pro. Normaliter kost een jaarabonnement op F1 TV Pro 64,99 euro, maar deze week kan je een abonnement scoren met 20 procent korting, dus slechts 52 euro. Dat is mooi meegenomen!
Wie geen interesse heeft in de live beelden, kan ook een abonnement afsluiten op F1 TV Access, dan krijg je wel toegang tot de F1 livetijden en kan je met vertraging de beste acties terugkijken. Een abonnement op F1 TV Access kost 26,99 euro. Helaas geldt daar de korting niet voor.
Let op: dit aanbod geldt alleen voor nieuwe abonnees die tussen 20 en 26 februari een 12 maanden abonnement op F1 TV Pro afsluiten.