Releaseperiode Marvel’s Spider-Man 2 lijkt verklapt

News
dinsdag, 13 december 2022 om 16:00
marvels spider man 2f1649944285
Het ziet er steeds meer naar uit dat we binnenkort iets horen over Marvel’s Spider-Man 2. De originele onthulling van de game is nu ongeveer een jaar geleden en fans willen maar wat graag weten wanneer hij uitkomt. Dat lijkt nu per ongeluk verklapt door een schrijver van de game.
Horen we binnenkort iets over Marvel’s Spider-Man 2? Het begint aardig waarschijnlijk te lijken. Zo ging onlangs de PlayStation Store-pagina voor de game live, totdat hij snel weer uit de lucht werd gehaald.
Ook een releaseperiode is nu eventjes te zien geweest. Op de website van Jamie Mayer, één van de schrijvers van de game, was kort te lezen dat Marvel’s Spider-Man 2 in het najaar van 2023 zou verschijnen. Inmiddels is dat aangepast naar ‘2023’, maar niet voordat er screenshots verspreid werden.

Wanneer is de release van Marvel’s Spider-Man 2?

Dat het op de site van Mayer heeft gestaan is geen bevestiging dat de game in het najaar van 2023 verschijnt, maar het is niet onwaarschijnlijk dat Mayer inderdaad meer weet dan nu officieel bekend is en dat te vroeg op haar site had staan. Het najaar van 2023 is bovendien geen gekke tijd voor Spider-Man 2. Grote games komen vaak in het najaar en ook de vorige games deden het goed in deze tijdsperiode.
Als het klopt dat Sony binnenkort meer laat zien van deze game, is het goed mogelijk dat daar officieel bekend wordt dat de game in het najaar komt. Momenteel is er geen verdere duidelijkheid dan 2023. Insomniac heeft overigens laten weten dat de game op schema ligt om dat jaar te halen.