Krijgt Marvel's Spider-Man 2 binnenkort een grote reveal?

News
maandag, 12 december 2022 om 10:30
fjvoqhbveaa6ait1f1670830430
Marvel's Spider-Man 2 was een van de grote afwezigen tijdens The Game Awards, maar daar lijkt nu toch echt verandering in te gaan komen. De aanwijzingen stapelen zich op dat we snel meer nieuws krijgen over een van de meest geanticipeerde games van volgend jaar. Nu is de meest concrete aanwijzing tot nu toe verschenen van Sony zelf!
Marvel's Spider-Man kwam alweer vier jaar geleden uit voor PlayStation 4 en veroverde meteen de harten van gamers wereldwijd. Al snel verscheen het stand-alone vervolg met Miles Morales, maar ook een vervolg kon niet uitblijven. Spider-Man 2 werd dan ook al tijdens een Sony PlayStation Showcase in 2021 aangekondigd, maar sindsdien bleef het lange tijd stil. Nu gonst het weer van de geruchten rond deze game, die 'ergens in 2023' uit moet komen.
Eind november wist Tony Todd, de acteur die Venom speelt, al via twitter aan te kondigen dat er nieuws aan kwam. Daar is nu een grote extra aanwijzing bij gekomen, en wel van Sony zelf. Spider-Man 2 is namelijk met stille trom ineens in de PS Store verschenen! Het lijkt hier een fout te betreffen, want de pagina is inmiddels alweer verdwenen. Op de pagina was de game nog niet te bestellen of te kopen, maar kon al wel de interesse aangegeven worden.

Wanneer komt Marvel's Spider-Man 2?

Mocht Sony inderdaad deze week nieuws rond Spider-Man 2 presenteren, dan is de kans groot dat dat morgen gebeurt. 13 december is namelijk de dag dat de trailer voor Spider-Man: Across the Spiderverse getoond gaat worden. Dit vervolg op de mateloos populaire tekenfilm Into the Spiderverse staat gepland voor een bioscooprelease op 2 juni 2023.
Hoewel het verhaal van de game en film los van elkaar staan, lijkt een cross-over tussen de twee niet onwaarschijnlijk. Zowel Peter Parker als Miles Morales figureren zowel in de film als in de game, terwijl Venom-acteur Tony Todd zich dus ook al geroerd heeft. We weten al dat Venom de grote vijand van Peter en Miles gaat zijn in de nieuwe Spider-Man game. Het lijkt dus niet onlogisch dat een releasedatum rond juni volgend jaar zou zijn, wat eerder is dan de meesten gedacht hadden.
Hoe dan ook, het worden interessante tijden voor Spider-Man fans! Marvel's Spider-Man 2 komt in de loop van 2023 exclusief uit voor PlayStation 5.

Populair Nieuws

Laatste Reacties