Marvel’s Spider-Man 2 ligt op schema voor release

News
dinsdag, 18 oktober 2022 om 13:30
marvels spider man 2f1649944285
Af en toe laat een game een tijdje niets van zich horen. Ook rondom Marvel’s Spider-Man 2 is het nu al een lange tijd stil. Maar volgens ontwikkelaar Insomniac hoeven we ons geen zorgen te maken: alles loopt nog goed voor een release in 2023.
Al weer ruim een jaar geleden onthulde Sony een vervolg op Marvel’s Spider-Man en Marvel’s Spider-Man Miles Morales. Sindsdien hebben we allen vrijwel niets over de game gehoord. Sommige fans beginnen zich intussen enige zorgen te maken over de game.
Marvel’s Spider-Man 2 staat gepland voor een release in 2023. Hoewel het nog geen 2023 is en dat jaar ook niet zomaar ineens voorbij is wanneer het begint, beginnen fans zich af te vragen of de release wel gehaald gaat worden. Op Twitter vindt men het verdacht dat er al een jaar geen nieuwe trailers zijn verschenen.
Maar Insomniac Games zelf breekt in in deze discussie. Volgens de studio loopt alles soepel wat betreft de ontwikkeling van de game en staat hij nog altijd gepland voor 2023. Het officieel tonen van een game kost ook tijd, zo vertelt Insomniac, en waarschijnlijk wil de studio die tijd op dit moment liever in de ontwikkeling van de game steken.

Wanneer is de release van Spider-Man 2?

Er is momenteel geen nauwkeurigere indicatie voor de release van Marvel’s Spider-Man 2 dan 2023. De game kan dus ook nog tegen het einde van 2023 verschijnen en in dat geval krijgen we misschien pas ergens in de zomer een releasedatum te horen. Iets vergelijkbaars gebeurde met God of War Ragnarok en ook bij die game begonnen sommige fans zich op een gegeven moment erg druk te maken om niets.

Populair Nieuws