The Muppets brengen nieuwe show naar Disney+

News
woensdag, 09 maart 2022 om 9:00
disney plus nederland nu beschikbaar en tijdelijk gratis 154498 1f1620124486
Voor het eerst brengen The Muppets een splinternieuwe serie naar Disney+. Een aantal bekende personages van vroeger krijgen hun eigen serie en het klinkt als een succesformule.
Het is niet de eerste keer dat de Muppets met nieuwe content hun succes proberen te verlengen. Van verschillende films die zijn toegevoegd aan het rijtje met avonturen lijkt het erop dat we weer iets nieuws kunnen verwachten van onze favoriete poppen.
We kunnen namelijk een nieuwe show gebaseerd op de Muppet artiesten verwachten.

The Muppets Mayhem

In The Muppets Mayhem start er een nieuw verhaal met niemand minder dan Dr. Teeth and the Electric Mayhem in de hoofdrol. De band die normaal de Muppets muzikaal begeleidt in hun avonturen zal nu zelf in de schijnwerpers staan. Toch doet de Electric Mayhem dit niet alleen, maar samen met een bekend gezicht. Lilly Singh, bekend van haar carrière als komiek of van haar YouTube video’s, zal de Muppet band begeleiden in hun nieuwe avontuur.
Het nieuwe avontuur volgt de bekende Muppet band op hun missie om hun eerste serieuze album op te nemen met de hulp van Norah, gespeeld door Lilly Singh. Het is de eerste keer sinds een lange tijd dat we een Muppets spin-off show gaan zien en er wordt dan ook een compleet nieuw water verkend met de serie. De serie heeft ook een aantal bekende namen achter zich staan. Zo wordt de show gemaakt door Adam F. Goldberg, de bedenker van The Goldbergs. Goldberg heeft samen met Bill Baretta en Jeff Yorkes geschreven aan de show.

Een open toekomst

Het zal de eerste serie zijn die gefocust is op de Muppet band en opent zo de weg voor een hoop nieuwe spin-offs. “We zijn heel enthousiast om het verhaal van de Electric Mayhem band naar voren te brengen”, vertelt David Lightbody, uitvoerend producent van de Muppets studio. “Ze entertainen het publiek al sinds de Muppet show, 45 jaar geleden. Het is geweldige dat deze personages eindelijk in de schijnwerpers komen te staan”.
We weten nog weinig over de nieuwe Muppet serie, wel weten we dat de show naar Disney+ zal komen. Het is alleen nog maar de vraag wanneer.

Populair Nieuws