Nieuwe Call of Duty Warzone update zorgt voor veel problemen

News
maandag, 27 september 2021 om 13:30
call of duty warzonef1583833409
Een aantal Warzone fans hebben problemen met Call of Duty Warzone. Dit probleem zou zijn ontstaan door een nieuwe update die de game donderdag heeft gekregen. Spelers die last hebben melden hun problemen op Reddit.
Door een nieuwe update voor Call of Duty Warzone hebben een aantal spelers nu problemen met de game. Deze patch zou donderdag zijn doorgevoerd. Sommige van de spelers zeggen zelfs dat de game voor hun onspeelbaar is geworden. Het probleem zit vooral in de menu's, waarbij de framerate een extreme duikeling neem en veel lag heeft, wat het navigeren niet makkelijk maakt.

Niet een groot probleem

Voor nu lijkt het erop dat er maar een klein gedeelte van de spelers problemen heeft met de game. Hierdoor is het niet zeker of Raven Software, de ontwikkelaar van het spel, op te hoogte is van het probleem. Het is ook niet helemaal duidelijk wat Raven Software precies heeft aangepast in de patch, hierdoor is het lastig voor de spelers om zelf met oplossingen voor het probleem te komen.
Het is niet bijzonder dat games problemen krijgen na aanpassingen zoals patches. Wel is het zo dat het grotere gevolgen kan hebben, wanneer er veel spelers worden getroffen zoals bij Apex Legends. De problemen voor Warzone zijn nu gelukkig nog beperkt tot een klein aantal spelers, maar het kan altijd zo zijn dat een grotere groep wordt getroffen in de toekomst. Het ligt er dus aan hoe snel Raven Software de problemen kan oplossen.

Populair Nieuws