Marvel’s Spider-Man 2 studio rekent af met theorie

News
woensdag, 26 juli 2023 om 16:30
marvels spider man 2 gameplayf1684998846
Onlangs werd tijdens San Diego Comic Con een nieuwe trailer getoond voor Marvel’s Spider-Man 2. Sommige fans speculeerden na het zien van de trailer dat er een grote verandering had plaatsgevonden tussen Spider-Man 1 en 2. Maar de community manager van Insomniac rekent meteen af met die theorie.
In 2020 was er enige controverse rondom Marvel’s Spider-Man, omdat deze versie van de game het gezicht van Peter Parker veranderde. Het nieuwe gezicht leek meer op dat van Yuri Lowenthal, waardoor zijn performance capture beter over moest komen in de game. Na het zien van de nieuwste trailer voor Marvel’s Spider-Man 2 geloofden sommige fans dat er nu iets vergelijkbaars was gedaan voor Mary-Jane Watson.
Wanneer je de MJ uit de eerste game naast die uit Spider-Man 2 legt, zijn er namelijk wat verschillen te zien in het gezicht. Maar de community manager van Insomniac Games was er snel bij om af te rekenen met deze theorie. Zowel het gezichtsmodel als de actrice achter MJ zijn onveranderd ten opzichte van de vorige game.
Wel moet gezegd worden dat ‘hetzelfde gezichtsmodel” in dit geval betekent dat dezelfde persoon model heeft gestaan, niet dat het 3D-model in de game daadwerkelijk hetzelfde is. Er is een nieuwe scan gemaakt met betere technologie, dus bepaalde verschillen zijn geen illusie. Verder is er sprake van nieuwe belichting en een andere hoek en draagt MJ haar haar anders, wat allemaal ook kan maken dat het gezicht er anders uitziet.

Wanneer is de release van Marvel’s Spider-Man 2?

We hebben natuurlijk ook nog niet zo heel veel beelden van MJ om naast de vorige game te leggen. Een echt eerlijke vergelijking is pas te maken vanaf 20 oktober. Dan verschijnt Marvel’s Spider-Man 2 namelijk voor PS5.

Populair Nieuws