Zo kun je een gratis Nintendo Switch OLED winnen!

News
maandag, 31 juli 2023 om 11:00
Een nieuwe console kopen doen de meeste mensen niet zomaar. Er zit immers een hoog prijskaartje aan. Als jij nog een Nintendo Switch OLED wil, maar wachtte tot een goede aanbieding hebben we goed nieuws: Vans geeft er gratis eentje weg.
Meedoen aan de winactie van Vans is simpel. Je hoeft maar twee dingen te doen: de nieuwste versie van de Vans Family-app downloaden en een account aanmaken. Daarna maak je kans op een Nintendo Switch OLED!

Wat is de Vans Family-app?

Voor fans van Vans is de Vans Family-app erg handig. Via de app verdien je namelijk punten met je aankopen, polls en wedstrijden. Deze punten kun je inruilen voor ‘’Off the Wall’ gadgets of unieke Vans-ervaringen. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen om een Vans mysteriedoos met ‘de coolste beloningen’ te winnen.

Win een Pokémon Elite Trainer Box van Scarlet & Violet Paldea Evolved

Vans is overigens niet de enige met een winactie. In de wekelijkse Reageer & Win van XGN kun je nu een Pokémon Elite Trainer Box van Scarlet & Violet Paldea Evolved winnen. Deze nieuwe set bevat 9 boosterpacks, 1 promokaart, 65 card sleeves, 45 Pokémon TCG Energiekaarten, een handleiding voor de set, 6 damage-counter dobbelstenen, 1 coin-flip dobbelsteen, 2 markers, 1 VSTAR marker, 1 collector’s box met 4 dividers en een codekaart voor de Pokémon Trading Card Game Live.
Meedoen is simpel:
  • Laat een comment achter op het originele artikel over de winactie
  • Reageer deze week drie keer op verschillende artikelen
De winnaar wordt komende vrijdag bekend gemaakt.