Releasedatum laatste seizoen Sex Education bekendgemaakt

News
woensdag, 05 juli 2023 om 18:00
sex education s3f1624543593
Fans van Sex Education kunnen binnenkort genieten van het laatste seizoen van de populaire serie. Netflix heeft namelijk de releasedatum bekendgemaakt van seizoen 4.
Er gingen al geruchten dat seizoen 4 het laatste seizoen zou zijn voor Sex Education. Dat kwam na een opvallend bericht van Ncuti Gatwa, die de rol van Eric speelt in de show, op Instagram. Netflix heeft nu bekendgemaakt dat dat inderdaad het geval is. Het verhaal van Otis Milburn (Asa Butterfield) en zijn vrienden krijgt dus een einde met het aankomende seizoen.
Netflix heeft daarnaast ook bekendgemaakt wanneer we van het nieuwe seizoen kunnen genieten. De releasedatum voor seizoen 4 staat gepland voor 21 september 2023. Het is nog niet bekend hoeveel afleveringen het laatste seizoen krijgt en of we meteen alles kunnen bingen. De voorgaande seizoenen van Sex Education stonden wel allemaal in één keer op de streamingdienst.

Nieuwe gezichten in Sex Education

Na de gebeurtenissen in seizoen 3 van Sex Education moeten de leerlingen van Moordale hun opleiding voortzetten op een nieuwe school: Cavendish Sixth Form College. Dat is voor de leerlingen nogal een cultuurschok, omdat de school heel anders in elkaar zit dan hun vorige leerplek.
Met een nieuwe school komen er natuurlijk ook een hoop nieuwe gezichten erbij kijken. De cast van Sex Education wordt in seizoen 4 dan ook uitgebreid met onder andere Emmy-winnaar Dan Levy (Schitt’s Creek), Thaddea Graham (Doctor Who), Lisa McGrillis (Somewhere Boy) en Marie Reuther (Kamikaze).

Populair Nieuws