Eindigt Sex Education na seizoen 4?

News
zaterdag, 11 februari 2023 om 15:30
se 104 unit 00368 final1f1652083494
De populaire Netflix-serie Sex Education keert als het goed is dit jaar terug met een vierde seizoen. Een vijfde seizoen is vooralsnog niet aangekondigd, maar een van de acteurs lijkt er nu op te hinten dat het na seizoen 4 over en uit is.
Het vierde seizoen van Sex Education heeft nog geen releasedatum, maar eerder dit jaar deelde Netflix een filmpje getiteld ‘New Year, New Seasons’, waarin onder andere Sex Education te zien is. Het lijkt er dus op dat de streamingdienst van plan is dit jaar nog het nieuwe seizoen uit te brengen. Een van de acteurs hint er nu op dat dit óf het laatste seizoen van de serie is óf in ieder geval zíjn laatste seizoen.
Ncuti Gatwa, die Eric speelt in de serie, post op Instagram een foto van zijn trailerdeur met de volgende caption:
‘’Laatste dag. Laatste keer. Doei bubs, bedankt voor alle lessen en de kracht.’’
Mocht de serie wel doorgaan zonder Gatwa, is het niet vreemd dat hij afscheid neemt. De acteur werd vorig jaar namelijk gecast als de nieuwe Doctor in Doctor Who. Deze rol zal veel van zijn tijd in beslag nemen, waardoor het moeilijker wordt om in een andere serie te spelen. Uiteraard is het ook mogelijk dat Gatwa hint op het einde van de serie.

Opnames Sex Education seizoen 4 afgerond

Gatwa is overigens niet de enige die laat weten klaar te zijn met filmen. Actrice Aimee Lou Wood (Aimee) schrijft in een Instagram story dat de opnames klaar zijn. Aangezien de opnames pas deze week zijn afgerond, zal het nog wel eventjes duren voor we het nieuwe seizoen kunnen verwachten.