Releasedatum iPhone 12 gelekt voorafgaand aan Apple event

  De kans is de groot dat Apple vanavond bekendmaakt wanneer de iPhone 12 in de winkelschappen zal liggen. Voorafgaand aan het event lijkt de releasedatum alleen al te zijn gelekt.

  De meeste Apple fans kijken uit naar het event van vanavond. Waar het techbedrijf normaal namelijk al de nieuwe iPhone in de winkels heeft liggen, is de iPhone 12 dit jaar uitgesteld. De reden daarvoor precies is nog onbekend, maar grote kans is dat het coronavirus roet in het eten heeft gestrooid. Eerder maakte Apple al bekend dat de smartphone niet in september uit zou komen en de aandeelhouders eerder konden rekenen op een releasedatum in oktober of november.

  Het lijkt erop dat het dat eerste is geworden. Insider Evan Blass heeft namelijk al een e-mail in handen gekregen met een advertentiecampagne voor de iPhone 12. Dit laat Blass weten via Twitter. In de advertentie laat Apple weten dat de voorverkoop van de nieuwe smartphone loopt tot en met 20 oktober. Aangezien Apple in het verleden vaak haar producten lanceert op vrijdag, is de kans groot dat de releasedatum valt op 23 oktober. De releasedatum van de krachtige iPhone 12 Pro is nog niet bekend, mogelijk zullen we daar vanavond meer over horen.

  Meer nieuws bij het Apple event?

  Vanavond op 15 september zal Apple haar digitale evenement van start laten gaan om 19:00 Nederlandse tijd. De verwachting is dat het techbedrijf tijdens het event de nieuwe Apple Watch Series 6 zal aankondigen, evenals een goedkopere variant van de Apple Watch. Uiteraard wordt er ook met smart uitgekeken naar meer nieuws omtrent de iPhone 12, want op de naam na heeft het bedrijf nog niks officieel prijsgegeven over de smartphone.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.