Apple event vandaag om 19 uur met Apple Watch, ook iPhone 12?

  Apple heeft de datum van het volgende Apple event bekendgemaakt: 15 september om 19:00 uur Nederlandse tijd. Op dat tijdstip zal Apple naar verwachting de officiële onthulling doen van de nieuwe Apple Watch, series 6, en andere apparaten. De titel Time Flies hint in ieder geval op de aankondiging van de laatstgenoemde, maar of de iPhone 12 opduikt is nog even de vraag.

  Apple

  We hebben er lang genoeg op moeten wachten, maar nu is er eindelijk een datum bekend voor het nieuwe Apple event. Op 15 september om 19:00 uur zal Apple in een stream alle Apple fans verwennen met onthullingen rondom de nieuwste Apple producten. De stream werd aangekondigd op de website van Apple zelf en heeft als subtitel Time Flies.

  Het event is vooraf opgenomen vanaf het Apple Park en Steve Jobs Theater. Dit keer is er, zoals bij alle evenementen, geen pers aanwezig en zal de presentatie dus niet live zijn. Wat Apple precies gaat aankondigen tijdens haar event morgen, is nog niet onthuld, maar we mogen in ieder geval een paar dingen verwachten. De YouTube-stream van Apple geeft een mooie hint over een aankondiging die ook al op een andere manier in de titel van het event te lezen is. Zowel 'Time Flies' als de tag 'Series 6' hinten namelijk op de onthulling van de nieuwe generatie Apple Watches.

  Verwachtingen van het Apple event niet beperkt tot Apple Watch

  Apple lijkt met dit evenement morgen dus in te zetten op de Apple Watch, waarvan eerder nog nieuwe details opdoken via DigiTimes. Hierbij werd nog gemeld dat een mogelijke onthuling in oktober zou zijn, maar dat lijkt morgen al te gebeuren. Naast de Apple Watch series 6, verwachten wij dat er een goedkopere variant van de Apple Watch voorbij komt. Daarbij verwachten we meer nieuws rondom de Apple AirTags. Verder hopen we meer nieuws te krijgen over de komende iPads, de besturingssystemen iOS 14, iPadOS 14, macOS Big Sur, watchOS 14 en tvOS 14 en natuurlijk de iPhone 12.

  Waar Apple elk jaar tijdens haar event de nieuwste iPhones uit de doeken doet en daarbij uitwijdt over de komende Apple Watch modellen, iPads en een nieuwe versie van haar OS-varianten, is het rondom de iPhone nog even onduidelijk of er iets voorbij komt. De onthulling van de iPhone 12 versies komt mogelijk pas later, al hopen we natuurlijk wel dat Apple morgen een tipje van de sluier oplicht rondom de nieuwe iOS smartphone.

  Het event is morgen hier via het YouTube-kanaal van Apple te volgen.

  Dit artikel is op 16 oktober 2020 bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.