'Releasedatum God of War Ragnarok gelekt door PlayStation'

News
dinsdag, 28 december 2021 om 9:00
god of war ragnarokf1631221018
God of War Ragnarok zou eigenlijk in 2021 verschijnen, maar Santa Monica Studios heeft de game helaas moet uitstellen. Wanneer de sequel precies uitkomt in 2022 is nog niet bekendgemaakt, maar nu lijkt de releasedatum te zijn gelekt door PlayStation zelf.
Veel spelers kijken met smart uit naar de release van God of War Ragnarok. Heel vreemd is dat ook niet, want de voorganger uit 2018 werd zeer ontvangen. De nieuwe setting in Scandinavië en de gevechten tegen Noorse goden en wezens uit de Noorse mythologie was een meesterzet van ontwikkelaar Santa Monica Studios. De sequel is dit jaar alleen uitgesteld naar 2022, omdat de ontwikkeling vertraging heeft opgelopen door het coronavirus.
Wanneer God of War Ragnarok precies moet uitkomen in 2022 is nog niet officieel bekendgemaakt. Sony wil namelijk eerst wachten op de release van Horizon Forbidden West in februari. Maar nu lijkt PlayStation zelf de releasedatum van God of War Ragnarok te hebben gelekt.
Volgens PlayStation Game Size staat er nu namelijk een releasedatum voor de sequel vermeldt in de database van PlayStation. Op 30 september 2022 moet de titel uitkomen. Die datum kan natuurlijk altijd veranderen en is ook de laatste dag van Q3, wat kan betekenen dat de ware releasedatum nog niet vaststaat er ergens in Q3 of Q4 moet vallen. Anderzijds valt 30 september ook op een vrijdag, wat de dag is wanneer Sony gebruikelijk haar AAA titels uitbrengt.

Afsluiting van het verhaal in God of War Ragnarok

God of War Ragnarok zal overigens niet het tweede deel van een trilogie zijn, zoals de originele games in de franchise. De ontwikkelaar wil namelijk niet ‘15 jaar aan Noorse mythologie besteden’. De sequel zal dan ook het verhaal van Kratos in Scandinavië afsluiten en mogelijk het definitieve einde inluiden van de norse protagonist.

Populair Nieuws