‘Sony wil Spider-Gwen film maken met Emma Stone’

News
dinsdag, 28 december 2021 om 8:00
the amazing spider manf1640650946
Sony Pictures zou volgens insiders een Spider-Gwen/Spider-Woman film willen maken met Emma Stone in de hoofdrol. De actrice speelde in The Amazing Spider-Man al eerder de rol van Gwen Stacy. In bepaalde stripverhalen is dat personage de heldin Spider-Gwen.
Het lijkt erop dat Sony Pictures speelt met het idee om haar superheldenuniversum uit te breiden. De studio zou volgens insider EdwinSRP namelijk een live-action film willen maken over Spider-Gwen, met niemand minder dan Emma Stone. Ook de bekende lekker MyTimeToShineHello beweert dat Sony hiermee bezig is.
Emma Stone was al eerder te zien als Gwen Stacy, de vriendin van Peter Parker, in The Amazing Spider-man films, waarin Andrew Garfield de rol van Spider-Man vertolkte. Hoewel Gwen het eindgevecht van The Amazing Spider-Man 2 niet overleefde, is een rol voor haar in de toekomst nog steeds mogelijk.
De versie van Gwen Stacy die we kennen als Spider-Gwen komt in de stripboeken namelijk uit een alternatief universum. Ze woont op Earth-65, waar niet Peter Parker, maar Gwen wordt gebeten door een radioactieve spin en superkrachten krijgt. Hier neemt ze het op tegen alternatieve versies van Matt Murdock en Frank Castle.
Hoewel het om een gerucht gaat, is het niet ondenkbaar dat Sony weer met Stone zou willen werken. De actrice is enorm populair en speelde in veel grote titels, waaronder La La Land, The Help, Cruella en Zombieland.

Emma Stone in Poor Things-film

Volgend jaar zal Stone te zien zijn in de film Poor Things samen met onder andere Willem Dafoe en Mark Ruffalo. De film volgt het verhaal van Belle Baxter, een jonge vrouw die tot leven is gewekt door een briljante wetenschapper.