Update - God of War Ragnarok niet uitgesteld naar 2023

News
donderdag, 30 juni 2022 om 16:00
god of war ragnarokf1671538295
Nieuws rondom God of War Ragnarok hangt al een tijdje in de lucht. Eerder deze maand werd nog duidelijk via verschillende insiders dat de God of War Ragnarok releasedatum op de laatste dag van juni zou komen. Inmiddels is duidelijk dat de God of War Ragnarok releasedatum vandaag toch niet bekend wordt gemaakt.

Update - God of War Ragnarok niet uitgesteld

Sinds de bekendmaking dat er vandaag geen nieuwe informatie bekendgemaakt zal worden omtrent God of War Ragnarok, zijn veel fans tot de conclusie gekomen dat de game wordt uitgesteld. Volgens regisseur Cory Barlog is dat alleen niet het geval, zo laat hij weten via Twitter.
Origineel bericht:
Sony lijkt haar plannen op de schop te hebben gegooid deze maand. Een aantal bekende, betrouwbare insiders lekten dat een releasedatum van God of War op 30 juni uit de doeken gedaan zou worden. De game zou zelfs centraal staan in een eigen State of Play.
Toch bleef een aankondiging rondom een State of Play steeds maar weer uit. Inmiddels is de dag des oordeels aangebroken en weten we nu al zeker dat de God of War releasedatum vandaag niet onthuld gaat worden. Zo wordt duidelijk via voormalig God of War-regisseur Cory Barlog.
Barlog reageerde op een bericht dat stelde dat de God of War Ragnarok releasedatum op 30 juni onthuld zou worden met duidelijk taal. De reactie van Barlog was een simpele nee. Bekijk de tweet hieronder.

God of War Ragnarok releasedatum onveranderd?

Dat de releasedatum van de game niet vandaag bekendgemaakt wordt, doet fans speculeren dat de game mogelijk toch naar 2023 uitgesteld wordt. Bekende insider Jason Schreier stelt alleen dat dit niet het geval is. Via zijn bronnen bij de studio komt de game gewoon uit op de datum die intern al gepland staat, in 2022.
Ook stond de aankondiging van de releasedatum van God of War Ragnarok daadwerkelijk op de planning voor 30 juni volgens Schreier. Deze zou heel recent geschrapt zijn afgaande op de tweet van Barlog. Wanneer we nieuws rondom de game wel kunnen verwachten, is onduidelijk.
Dit bericht is aangepast op 30 juni 2022.