Releasedatum Ghostwhire Tokyo is eindelijk onthuld

News
donderdag, 03 februari 2022 om 15:30
ghostwire tokyof1626248868
Sony is met een update gekomen over Ghostwire Tokyo, de nieuwe PlayStation exclusive heeft 25 maart als releasedatum gekregen. Binnenkort komt er bovendien een gameplay stream met nieuws over de game.
Ghostwire Tokyo is een nieuwe game van Bethesda. Ook al is deze uitgever van Microsoft, komt de game toch uit als tijdelijke PlayStation exclusive. Dit komt door een contract dat de studio nog had met Sony voordat Microsofts overname van Bethesda rond was. Behalve op PlayStation komt de game ook meteen naar PC. Er is veel interesse voor de game, maar er was nog geen datum bekend. Wel was er onlangs een datum gelekt en deze leek er niet ver naast te zitten. Binnenkort krijgen we meer te zien van de game.

Wat voor nieuws komt er over Ghostwire Tokyo?

We weten nu al de datum waarop de game uitkomt voor PlayStation en PC, maar vanavond zal meer bekend worden gemaakt over de inhoud van de game. Ook zal er gameplay worden getoond, maar het is niet bekend hoeveel beelden we van de game te zien krijgen.
Als je in Nederland de livestream wil volgen dan moet je om 23.00 uur naar het YouTube kanaal van de game gaan, want daar zal de livestream worden uitgezonden. Mocht je het niet willen vergeten, dan kan je een herinnering instellen voor de stream via YouTube.
Zoals de naam eigenlijk al zegt speelt Ghostwire Tokyo zich af in Tokio. In de wereld van de game is de stad alleen overspoeld door geesten en jij als speler hebt speciale gaven, waardoor je het op kan nemen tegen de geesten.