Ghostwire Tokyo ontwikkelaar is alweer bezig met een nieuwe game

News
zaterdag, 02 oktober 2021 om 16:00
ghostwire tokyof1626248868
Hoewel fans nog aan het wachten zijn op Ghostwire Tokyo, is Tango Gameworks alweer bezig met een nieuw project. Studio-oprichter Shinji Mikami heeft namelijk onthuld dat er al een nieuwe titel in de maak is, die wordt geleid door John Johanas, de regisseur van de game Evil Within 2.
Shinji Mikami was te zien in een video als onderdeel van het Microsoft livestream event op de Tokyo Game Show. Tijdens de eerste dag van de jaarlijkse beurs hintte hij al naar de nieuwe titel en gaf aan dat er al iemand op het project zit. "Op dit moment is John druk bezig met het werke naan een nieuwe game". Mikami doelt daarbij op John Johanas, die eerder al verantwoordelijk was voor de horrorgame The Evil Within 2.
Mikami gaf echter geen verdere informatie over wat het project inhoudt. Aangezien Microsoft Zenimax en haar studios heeft overgenomen, waaronder Tango Gameworks, is het wel waarschijnlijk dat de game op een Xbox-platform wordt uitgebracht. Johanas werkt al sinds 2010 bij Tango Gameworks. Hij heeft het horrorspel The Evil Within ontworpen en de visuele effecten voor de game gemaakt.

Ghostwire Tokyo in 2022

Het zal wel nog even duren voordat Johanas klaar is met zijn project, maar gelukkig komt eerst nog Ghostwire Tokyo op de markt. De game gaat over vreemde gebeurtenis die 99 procent van de hele stad laat verdwijnen. De speler moetd met speciale krachten vechten tegen de kwade Spirits om niet ook zelf te verdwijnen. De game zal in 2022 voor de PlayStation 5 en voor de PC uitkomen.

Populair Nieuws