Scoor nu flinke deals op toetsenborden, headsets en andere gaming gear

News
donderdag, 03 februari 2022 om 16:00
rsz glowup insitu closeup wide 4k 001f1637575873
PC-gamers kunnen hun slag slaan: Alternate heeft een flinke sale lopen. Toetsenborden, muizen, headsets en nog veel meer gear kun je nu met dikke kortingen scoren. Wij zetten de mooiste deals voor je op een rij.
PC-gaming is niet goedkoop, dus is het mooi meegenomen als je een belangrijke accessoire met korting kunt krijgen. Alternate heeft een mooie sale lopen op gaming gear, waardoor je je setup voor een stuk minder geld rond kunt krijgen.

Dikke deals bij Alternate

Als jij je gaming station wil upgraden of compleet maken, dan heb je geluk. Alternate heeft namelijk mooie aanbiedingen lopen voor toetsenborden en muizen, maar bijvoorbeeld ook gaming chairs en headsets. Wij lichten wat mooie deals voor je uit!
Toetsenborden
Muizen
Headsets
Gaming chairs

Veel andere gaming gear in de sale

Alternate heeft deals voor vrijwel alles wat je kunt willen voor je PC. Naast al het bovenstaande zijn er ook kortingen op bijvoorbeeld streaming gear, retro controllers, laptops, monitoren en PC-componenten. Uiteraard is er ook nog meer te zien in de uitgelichte categorieën, dus neem vooral een kijkje in de hele sale. De actie is geldig tot 14 februari, dus wacht niet te lang!
Bovendien is Alternate niet de enige die aan het stunten is. Zo kun je in de weekdeals van MediaMarkt ook goed slagen voor laptops en televisies.