‘Ghostwire: Tokyo release is op 24 maart 2022'

News
vrijdag, 21 januari 2022 om 18:00
ghostwire tokyof1626248868
De releasedatum van Ghostwire: Tokyo is mogelijk per ongeluk gelekt. In de PlayStation Store is voor korte tijd bij de game de datum 24 maart opgedoken.
Het lijkt erop dat de releasedatum voor de actie-horrorgame Ghostwire: Tokyo van Bethesda en Tango Gameworks gelekt is. Bethesda heeft een tijdje geleden al bevestigd dat de game ergens in het voorjaar van 2022 zal verschijnen. Nu blijkt dat dit mogelijk 24 maart zal zijn.
Volgens MP1ST stond in de PlayStation Store tijdelijk de releasedatum van Ghostwire: Tokyo. De datum is mogelijk te vroeg geplaatst in de Store. De releasedatum is nu van de pagina verwijderd, maar MP1ST heeft wel nog een screenshot weten te maken, voordat dit offline werd gehaald.
De game werd tijdens de E3 in 2019 aangekondigd door producent Shinji Mikami en creative director Ikumi Nakamura. Ghostwire: Tokyo zou oorspronkelijk gelanceerd worden in 2021, maar net zoals vele andere games werd de game wegens het coronavirus uitgesteld.

Ghostwire: Tokyo ook naar Xbox

Als de lek blijft te kloppen, hoeven we tenminste nog maar een paar maanden te wachten tot de game daadwerkelijk uitkomt. Ghostwire zal naar verwachting ook op Xbox-consoles gelanceerd worden zodra de exclusiviteitsovereenkomst met PlayStation later dit jaar afloopt. Wanneer de game verschijnt voor Xbox-consoles, is nog niet bekendgemaakt.
Ghostwire: Tokyo is een actie horror-game vanuit een first-person perspectief. In de game gebeuren opmerkelijke gebeurtenissen waardoor 99 procent van de inwoners in de stad verdwijnt. Spelers kunnen met speciale krachten vechten tegen verschillende Spirits om ervoor te zorgen dat de rest ook niet verdwijnt.