Eerste Far Cry 6 gameplay verschijnt vrijdag

News
donderdag, 27 mei 2021 om 12:00
far cry 6 gameplayf1674831707
Ubisoft heeft laten weten dat de eerste gameplay van Far Cry 6 nog voor E3 te zien gaat zijn, namelijk aanstaande vrijdag al. Tijdens de livestream die ons te wachten staat krijgen we eindelijk een eerste blik op het tropische eiland Yara.
Ubisoft heeft met een korte teaser aangekondigd dat er een livestream over Far Cry 6 op vrijdag om 18:30 uur te zien is. Over de stream is nog weinig bekend, maar we weten wel dat we een deel gameplay te zien gaan krijgen van de nieuwe open-world shooter.
In de korte teaser van Ubisoft zien we hoe Anton Castillo, leider en dictator van Yara, zich richt tot zijn inwoners om het ‘paradijs te herbouwen’. Het is nog afwachten tot we meer informatie over het verhaal krijgen, maar de teaser en het feit dat er gameplay aan zit te komen, zijn al veelbelovend.

Komt Far Cry 6 dit jaar nog?

Far Cry 6 stond in eerste instantie gepland voor 18 februari 2021, maar werd tegelijk met Rainbow Six Quarantine uitgesteld door het gevolg van de coronapandemie. De kans dat Far Cry 6 dit jaar nog komt wordt daarentegen wel groter. Ubisoft heeft de game uitgesteld tot einde van dit jaar, helaas wel zonder datum.
Maar nu we gameplay te zien gaan krijgen en mogelijk ook nog eens meer informatie van de game krijgen op 11 juni tijdens het Ubisoft Forward evenement, is er een kans dat de game dit jaar nog komt.

Populair Nieuws