Releasedatum en prijs SkyShowtime in Nederland eindelijk uit de doeken gedaan

News
dinsdag, 20 september 2022 om 11:30
large wheel 16x9f1641571389
Het is nog niet klaar met de komst van nieuwe streamingdiensten in Nederland. SkyShowtime heeft namelijk eindelijk de releasedatum en maandelijkse prijs in ons land onthuld en de lancering is al vrij snel!
Je kan bijna het bos niet meer zien door alle streamingdiensten die er tegenwoordig zijn. Zo waren er natuurlijk al grote namen als Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en Videoland en dan zijn er dit jaar ook nog eens diensten als Viaplay en HBO Max erbij gekomen. En voordat het jaar ten einde is, zal er nog een streamingdienst lanceren in Nederland.
Comcast en Paramount hebben namelijk eindelijk bekendgemaakt wanneer SkyShowtime zal lanceren in ons land. De nieuwe dienst gaat vandaag live in Scandinavië, maar wij moeten nog ietsjes langer geduld hebben. De lancering van SkyShowtime staat hier namelijk gepland voor 25 oktober!

De prijs van SkyShowtime

Natuurlijk wordt het een duur grapje als je een abonnement hebt op alle streamingdiensten, dus maken veel mensen een afweging op basis van de prijs en het aanbod. Lange tijd was alleen onbekend hoeveel geld een abonnement op SkyShowtime kost. Daar is nu gelukkig meer duidelijkheid over. In Finland kost de dienst namelijk 6,99 euro per maand, wat waarschijnlijk ook de prijs zal worden in Nederland.
Dat is een relatief laag bedrag in vergelijking met andere streamingdiensten en SkyShowtime heeft daarnaast ook een flink aanbod. De dienst is namelijk een combinatie van films en series van Paramount Pictures, Universal Pictures, ShowTime, DreamWorks Animation, Sky Studios en Peacock. Er zal daarnaast ook aangepaste programmering zijn voor de lokale markten, dus Nederlandse abonnees kunnen weer andere content verwachten dan Scandinaviërs.

Populair Nieuws