Kinepolis pakt groot uit met creepy Horror Night en dit is waarom jij daar heen moet!

Article
dinsdag, 20 september 2022 om 12:00
kinepolis horror nightf1663660742
Hoe kun je beter een horroravond beleven dan compleet in stijl? Dat moet Kinepolis gedacht hebben. Op 23 september wordt de nieuwe horrorfilm Smile in maar liefst 14 zalen door heel Nederland getoond is dit is waarom jij deze Horror Night niet wilt missen!

Je ziet Smile als eerste in Nederland

De film die op de Horror Night getoond wordt, is Smile. Nu denk je misschien dat lachen gezond is. Maar in deze film neemt die emotie een hele andere wending. Smile is een angstaanjagende horrorfilm van regisseur Parker Finn waarin het lachen je waarschijnlijk snel zal vergaan. In het verhaal krijgt dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) een hele vreemde patiënt over de vloer waarna de meest creepy gebeurtenissen plaatsvinden. Bekijk vooral de trailer om alvast een indruk te krijgen van deze enge film, die dus goed past bij een Horror Night!
Bij Kinepolis zie je de film als eerste, want de officiële release is pas 29 september.

Een avond in een creepy horrorjasje

Kinepolis vertoont de film in stijl. Het heet natuurlijk niet voor niets een Horror Night! Stel je voor: jij bent horrorfan, gaat in het donker een enge film in de bioscoop zien, maar niet alleen is de film die op het doek getoond wordt eng, ook krijg je de rillingen van de hele omgeving. Kinepolis zorgt ervoor dat jij al kippenvel krijgt zodra je de bioscoop in komt lopen, want de zaal wordt helemaal omgetoverd tot een horrorruimte. Als dat maar goed gaat…

2 voor de prijs van 1

Daar blijft het niet bij. Want er is ook een voorprogramma aanwezig om iedereen alvast goed in de sfeer te brengen voor Smile. Wat het precies wordt, weten wij ook niet. Ons is wel dit verteld: ‘Er hangt een angstaanjagende sfeer en er wordt een creepy voorprogramma getoond. Pas op want je krijgt ook een monsterlijk welkomstdrankje…’
Kinepolis hint op zweethandjes en schreeuwpartijen. Dus het lijkt erop dat bezoekers letterlijk de stuipen op het lijf worden gejaagd in het voorprogramma. Helemaal mooi is natuurlijk dat jij echt waar krijgt voor je geld. Je betaalt alleen een ticket en krijgt daar niet alleen een film voor terug, maar ook nog een voorprogramma!

Ideaal uitje met vrienden of familie

Als je op zoek bent naar een betaalbaar uitje is dit één van de goedkopere opties ’s avonds laat. Een bioscoopbezoek is redelijk goedkoop. Voor 12,50 euro heb je al een ticket per persoon en verder kun je de avond zo duur of goedkoop maken als je maar wilt. Sommige mensen vinden dat er altijd popcorn bij een bioscoopfilm hoort, maar de vraag is of jij met deze enge avond überhaupt een hap door je keel krijgt. Hoe dan ook, je bepaalt zelf hoeveel geld je besteedt aan het buffet en hoe duur je de avond maakt. Feit is dat de bioscoop vele malen goedkoper is dan als je naar het theater gaat, een escape room of iets anders horror-gerelateerd.
smile st 1 jpg sd high copyright 2022 paramount pictures all rights reservedf1663662177

Zet iemand in het zonnetje na corona

En hoewel corona nog niet weg is, gaat het relatief goed met het virus. Tijdens de pandemie zijn de bioscopen regelmatig dicht geweest of mochten zalen open, maar met minder bezoekers. Hoe fijn is het dat de bioscopen nu ‘gewoon’ weer open zijn?! Een moment om bij stil te staan omdat dat zeker niet de normaalste zaak van de wereld is. Misschien heb je een een vriend of vriendin of gewoon je vader of moeder die even wilt verwennen na deze zware periode om erop uit te gaan. Dan is zo’n Horror Night ticket zo’n gek idee nog niet!

Horror Night in heel Nederland

Waar je vaak ziet dat bioscopen initiatieven op regionaal niveau organiseren, zit Kinepolis in heel Nederland. En dat is goed nieuws, want de Horror Night wordt dan ook georganiseerd in het hele land. Op 23 september om tien uur ‘s avonds wordt Smile getoond in maar liefst 14 zalen tegelijk. Dit zijn alle plaatsen waar je terecht kunt voor tickets: Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoofddorp, Utrecht, Leidschendam, Spijkenisse en Zoetermeer.
Reserveer dus snel je tickets via de officiële website van Kinepolis. De film duurt iets minder dan twee uur en wordt uitgezonden in twee versies: Engelse versie (met Nederlandse ondertiteling) en Engelse versie, afhankelijk van de plaats waar je voor kiest. Verder hebben sommige bioscopen, zoals Kinepolis Almere, de optie om ‘cosy seats’ te reserveren. Een normaal ticket kost 12,50 euro. Een cosy seat ticket kost 15,35 euro. Dan heb je een speciaal plekje voor twee personen en verder is de prijs inclusief tafeltje en kapstok. Misschien een ideale date in het donker?
smile2f1663662195

Tickets winnen?

Maar wat nou als je zó graag heen wilt, maar echt geen geld hebt? Dan hebben we goed nieuws voor je! Want wij geven tickets weg hier op XGN! Het enige wat je hoeft te doen is vertellen in een reactie hieronder wat jouw favoriete horrorfilm is en waarom en wie weet maak jij kans op tickets voor twee. Let er alleen wel op dat je 16 jaar of ouder bent, want anders word je niet toegelaten. De avond is namelijk bedoeld voor mensen vanaf deze leeftijd. Donderdag sturen wij de mensen die gewonnen hebben om drie uur ’s middags een berichtje. De bioscoop waar je heen wilt, is naar keuze.
Dit artikel is in samenwerking met Kinepolis.