Gods and Monsters van Ubisoft is hernoemd en komt mogelijk in december uit

  Het is lang stil gebleven rond de nieuwe Ubisoft game Gods and Monsters, maar daar is nu verandering in gekomen. Ubisoft heeft de game hernoemd en had tijdens een nieuwe UbiForward meer informatie willen geven. Kokatu is ze echter voor.

  De game Gods and Monsters werd met veel bombarie gepresenteerd tijdens de E3 van 2019. De game zou een verhalend avontuur worden op een eiland vol mythische monsters, maar na de eerste presentatie bleef het lang stil. Aan die stilte kwam deze week abrupt een einde. Ineens gaan er namelijk geruchten dat Gods and Monsters niet meer bestaat, maar onder een nieuwe naam verdergaat.

  Dat gerucht bleek niet veel later ook te kloppen, Ubisoft heeft namelijk bekendgemaakt dat de nieuwe naam Immortal Fenyx Rising zal zijn. Tegelijk kondigde Ubisoft aan dat er meer informatie over de game gegeven zal worden tijdens een nieuwe Ubisoft Forward, die al voor 10 september gepland staat.

  Ubisoft weet lekken niet te voorkomen

  Het lijkt er op dat Ubisoft de naamswijziging eigenlijk helemaal nog niet bekend had willen maken en had willen wachten tot de Ubisoft Forward. Op diverse plekken is de oude naam nog gewoon te zien. De naam is alleen niet het enige dat Ubisoft niet geheim heeft weten te houden. Kokatu ontdekte dat Immortals Fenyx Rising een listing had voor de Xbox One.

  Volgens die listing verschijnt de game al op 3 december van dit jaar. Die listing is inmiddels alweer verwijderd. Voor Xbox spelers had die listing meer goed nieuws: de game zal Smart Delivery ondersteunen en dus een gratis upgrade krijgen voor Xbox Series X.

  Ubisoft heeft al aangekondigd meer informatie te gaan verschaffen op de Ubisoft Forward van 10 september. We hoeven mogelijk dus niet lang te wachten op een officiële bevestiging van de releasedatum.

  Immortals Fenyx Rising

  Verkijgbaar vanaf 3 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.