Update - PS5 kopen? Morgen mogelijk pre-orders live!

  De PS5 komt op 19 november uit. Eerdere pre-orders mondden uit in totale chaos, omdat de schaarste groot is. Maak jij toch nog kans op over iets meer dan een maand een PlayStation 5 te scoren?

  Sony

  Update

  Dit is een oud artikel. De pre-orders zijn reeds van start gegaan. In dit artikel lees je waar je nog kans maakt op een PlayStation 5.

  Elke keer wanneer Sony komt met een trailer of nieuwe informatie over de PS5, wordt er vaak met kritiek en gemor gereageerd door de fans op social media. Het Japanse bedrijf heeft namelijk nog steeds niks laten horen over de prijs of de releasedatum van de PS5, terwijl de feestdagen steeds een beetje dichterbij kruipen.

  Volgens de winkel GAME Guildford gaat daar mogelijk morgen verandering in komen. In een Tweet heeft de gameshop namelijk laten weten dat er morgen een grote aankondiging zal komen vanuit Sony voor iedereen die aan het wachten op pre-orders. Met de mogelijkheid om pre-orders te zetten, lijkt het logisch dat ook meteen de prijs van de PS5 bekendgemaakt zal worden en mogelijk zelfs de releasedatum.

  Antwoord op Microsoft

  De aankondiging van Sony lijkt een reactie te zijn op Microsoft. Eerder deze week werd er op het PlayStation Blog namelijk nog gezegd dat er deze week niks bekendgemaakt zou worden over de PS5, maar dat was voordat Microsoft met de aankondiging kwam over de Xbox Series S. De grote concurrent van Sony heeft het minder krachtige en goedkopere broertje van de Xbox Series X vanochtend officieel onthuld, inclusief een prijskaartje van 299 euro.

  Hoewel de Xbox Series S geen directe concurrent is van de PS5, kan de next-gen console mogelijk flink wat schade aanrichten met de lage prijs. Hopelijk weten we morgen eindelijk wat Sony gaat doen met de prijs van de PS5.

  Dit artikel is op 6 oktober 2020 bijgewerkt.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.