Release Saints Row reboot uitgesteld

News
woensdag, 17 november 2021 om 11:30
3f1629889122
Fans moeten een aantal maanden langer gaan wachten op de nieuwe Saints Row reboot. De game zou namelijk in februari van 2022 uitkomen, maar is nu uitgesteld naar augustus. Dit werd bekendgemaakt op Twitter.
Eerder dit jaar werd de Saints Row reboot aangekondigd. De release zou al in februari 2022 zijn, maar dit is nu uitgesteld. Op Twitter verscheen er namelijk een bericht van Volition, het bedrijf achter de game. In het bericht werd vermeld dat de Saints Row reboot niet langer op 25 februari 2022 uit zal gaan komen, maar dat de release naar 23 augustus 2022 is verplaatst.

Waarom is Saints Row uitgesteld?

Volgens het bericht heeft de ontwikkelaar meer tijd nodig voor de game. De developers willen de beste Saints Row game van de serie uitbrengen en het bedrijf denkt niet dat dit mogelijk is, als de game in februari al uitgebracht moet gaan worden. Volition heeft daarom besloten de game uit te stellen.
Een hoop games zijn het afgelopen jaar uitgesteld. Onlangs werd bijvoorbeeld Dying Light 2 uitgesteld, maar ook een aantal andere games zijn vertraagd. Veel van deze games zijn juist verplaatst naar februari 2022.
Het uitstellen van de game kan dus ook wel een voordeel worden voor Saints Row, de game wordt nu uitgebracht in augustus en momenteel zijn er geen andere grote titels die in augustus uit gaan komen. Spelers hebben dan een veel makkelijkere keuze als het gaat om de game die ze die maand willen aanschaffen.