Release van Dying Light 2 uitgesteld naar februari 2022

News
dinsdag, 14 september 2021 om 18:00
dying light 2 gameplayf1642667513
Techland, de developer van Dying Light 2 Stay Human heeft de release van het nieuwe deel uitgesteld naar februari 2022. De release zou eerst plaatsvinden ergens in december 2021, twee maanden langer wachten dus.
De reden dat de release van de game is verplaatst komt volgens het bedrijf zelf, omdat tijdens het testen van de game naar voren is gekomen dat de game toch nog wat aandacht nodig heeft voordat het echt uit kan worden gebracht. De game zelf is al wel af maar ze moeten nog even een paar dingen optimaliseren. Dat neemt weer tijd in beslag, daarom is de release verplaatst naar februari.

Meer grote releases in februari

Techland heeft niet de beste maand uitgekozen om haar nieuwe game uit te brengen. Er zijn al een aantal grote titels die deze maand hebben uitgekozen om hun game te releasen. Opvallend is dat er een hoop van deze titels ook allemaal vertraagd zijn. Een goed voorbeeld daarvan is Horizon Forbidden West.
Dying Light 2 Stay Human is een zombie game. Het is het vervolg op het succesvolle eerste deel. In dit deel kwam de oorsprong van de zombies aan de orde. Het nieuwe deel speelt zich een paar jaar later af. De wereld is sinds de vorige game helemaal overgenomen door de zombies. Wat de Dying Light games bijzonder maakt is de grote focus op parkour, dat zeker nodig is om de wereld van Dying Light te overleven.