‘iPhone 15 release wordt uitgesteld’

News
donderdag, 20 juli 2023 om 16:30
iphone 14 prof1672917626
Het is meestal niet moeilijk om te voorspellen wanneer de nieuwe iPhone verschijnt. Het gebeurt maar heel zelden dat het niet ergens in september is. Nu wordt beweerd dat 2023 mogelijk een uitzonderingsjaar wordt.
De release van de iPhone 15 is mogelijk een paar weken vertraagd. Dat beweert de analist Wamsi Mohan van Bank of America (via MacRumors). Mohan heeft de leveringsketen van Apple onder de loep genomen en komt tot de conclusie dat de iPhone 15 mogelijk pas verschijnt in het vierde kwartaal van 2023, dat begint in oktober.
Het is niet duidelijk wat de vertraging precies zou veroorzaken en Mohan gaat daar verder ook niet op in. Bovendien is hij momenteel nog de enige die spreekt van een vertraging van de iPhone 15. Dat kan betekenen dat hij als eerste iets heeft gesignaleerd, maar het kan ook zijn dat hij er naast zit.
Normaal gesproken verschijnt de iPhone zoals gezegd in september. Voor dit jaar leek het waarschijnlijk dat de onthulling zou zijn op 15 september, gevolgd door de release op 22 septemer, of beide precies een week eerder.

Wat voor features krijgt de iPhone 15?

De iPhone 15 is naar verwachting een grotere upgrade dan de iPhone 14. Die was op sommige vlakken nauwelijks van de iPhone 13 te onderscheiden. Maar de iPhone 15 krijgt naar verluidt een nieuw design dat het Dynamic Island naar alle varianten brengt. Ook gaan er veel berichten rond over een betere batterij.

Populair Nieuws

Laatste Reacties