Je kan het design van je Xbox Series X binnenkort zelf aanpassen

News
dinsdag, 22 augustus 2023 om 10:30
starfield xbox series x console wrapf1692690908
Als je een beetje moe wordt van het design van je Xbox Series X, dan heeft Microsoft een oplossing. Binnenkort wordt het namelijk mogelijk om het ontwerp zelf compleet om te gooien, te beginnen met een speciaal Starfield design.
Regelmatig komen er speciale versies uit van consoles, die vaak in het teken staan van een bepaalde lancering. Zo is er bijvoorbeeld speciale Diablo IV-versie van de Xbox Series X verschenen en heeft Microsoft een winactie georganiseerd voor een felroze Xbox Series S, die in het teken staat van de Barbie-film.
Je zou denken met de release van Starfield, dat er ook een speciale Xbox console verschijnt van die game. In plaats daarvan heeft Microsoft voor een andere oplossing gekozen. De uitgever lanceert nu namelijk Xbox Series X Console Wraps, waarmee je zelf het design van je hele Xbox kan veranderen.
Met de Starfield wrap kan je je Xbox Series X omtoveren tot een console die grotendeels wit is, met een paar kleurrijke elementen die helemaal in het teken staan van de game. Het ontwerp van de Xbox Series X komt dan ook precies overeen met de eerder gelanceerde Starfield controller en headset.

Meer designs om uit te kiezen

Maar een Starfield wrap is niet de enige optie waar je uit kan kiezen. Microsoft komt ook tegelijkertijd met twee verschillende camouflage wraps. De ene is een mix van verschillende grijstinten in een camouflage-patroon, terwijl de andere een combinatie is van blauw en aaneensluitende kleuren.
De Xbox Series X Console Wraps zijn nu te pre-orderen en lanceren op 18 oktober in de Verenigde Staten, Canada en Europa. De prijs van een wrap is 49,99 euro.