Release grote Cyberpunk 2077 DLC bevestigd

News
woensdag, 07 september 2022 om 11:00
cyberpunk 2077f1665048605
Door de desastreuze release van Cyberpunk 2077 moesten veel beloofde updates voor de game even op pauze gezet worden. Dat gold ook voor de beloofde DLC voor de game. Maar nu is eindelijk bevestigd wanneer de release van de uitbreiding is.
Voor het eerst in een vrij lange tijd heeft CD Projekt RED weer een Night City Wire uitgezonden. Tijdens deze streams wordt nieuwe informatie rondom Cyberpunk 2077 gedeeld. Er bestond al een vermoeden dat er DLC op het programma zou staan voor deze Night City Wire.
Dat is nu bevestigd, alleen komt de release niet zo snel als misschien gehoopt. De DLC heet Phantom Liberty en verschijnt ergens in 2023 voor PC, PS5 en Xbox Series X (een release voor PS4 of Xbox One is nergens genoemd). De uitbreiding wordt omschreven als een spionagethriller en speelt zich af in een geheel nieuw district van Night City.
Er wordt nog wat geheimzinnig gedaan over wat je zoal kunt verwachten van Phantom Liberty. Protagonist V zal veel nieuwe personages ontmoeten. Maar er is in ieder geval ook één oude bekende terug in de vorm van Johnny Silverhand, opnieuw gespeeld door Keanu “Breathtaking” Reeves.

Cyberpunk 2077 anime DLC nu beschikbaar

Dat we nog tot volgend jaar moeten wachten op de eerste grote DLC van Cyberpunk 2077 betekent niet dat er geen nieuwe content is waarmee je aan de slag kan. De Cyberpunk Edgerunners anime verschijnt op 13 september op Netflix. Om dat te vieren is er ook per direct een DLC beschikbaar met een nieuw verhaal waarin je speelt als de protagonist van de anime. Deze DLC gaat bovendien gepaart met wat welkome updates voor de games.

Populair Nieuws