Komt de Cyberpunk 2077 uitbreiding er dan eindelijk aan?

News
zondag, 04 september 2022 om 10:00
cyberpunk 2077f1681208905
Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Cyberpunk 2077 uitkwam, maar CD Projekt RED is nog niet klaar met de game. De ontwikkelaar gaat 'de toekomst van Cyberpunk 2077' binnenkort onthullen. Komt de uitbreiding er dan eindelijk aan?
De release van Cyberpunk 2077 zullen bij veel spelers waarschijnlijk diep in het geheugen staan gegrift. De hype was namelijk enorm en de daaropvolgende teleurstelling misschien nog wel groter. Talloze bugs, glitches en een slechte performance gooide roet in het eten en CD Projekt RED is druk ermee bezig geweest om alles op te lossen.
Daardoor zijn de beloofde updates voorafgaand aan de release alleen wel flink vertraagd. Zo heeft het tot februari van dit jaar geduurd voordat de next-gen versie eindelijk lanceerde. Fans wachten nu nog steeds op de uitbreiding voor Cyberpunk 2077, maar mogelijk horen we daar volgende week meer over.
Via Twitter heeft CD Projekt RED namelijk de volgende Night City Wire aangekondigd - de livestreams over Cyberpunk 2077. Tijdens de stream op 6 september om 17:00 zal de studio aankondigen wat er in het verschiet ligt voor de game.

Anime over Cyberpunk 2077

Tijdens de Night City Wire zal er niet alleen over de game gesproken worden, maar ook over Cyberpunk Edgerunners. Dat is een anime die zich afspeelt in de science-fiction wereld van Cyberpunk. Het zullen de eerste uitgebreide beelden zijn van Edgerunners die de studio deelt.