LEGO komt met enorme Iron Man set

News
woensdag, 19 oktober 2022 om 11:30
2022 10 19 iron man avengers endgamef1699625120
Marvel-fans kunnen weer uitkijken naar een nieuwe LEGO-set. Al een tijdje kunnen fans geregeld iets uit het MCU of een ander project nabouwen van de bekende bouwsteentjes. Nu is het de beurt aan een enorme Iron Man.
De set is nog niet officieel onthuld, maar het instagram account brickpedia heeft foto's van de doos geplaatst. Daarop is te zien dat het Hulkbuster-armor van Iron Man in LEGO wordt uitgebeeld. Het is de tweede keer dat deit harnas wordt nagebouwd van LEGO.
Deze nieuwe set is alleen aanzienlijk groter dan zijn voorganger. De vorige Hulkbuster telde al 1363 steentjes, maar dat valt in het niet bij de 4049 steentjes van de nieuwe set. Dat betekent helaas ook dat dit waarschijnlijk een dure doos LEGO wordt, die vooral gericht is op de verzamelaar.
De Hulkbuster kennen we natuurlijk van Avengers: Age of Ultron. Daarin diende dit gespecialiseerde Iron Man-harnas als manier om de Hulk tegen te houden als Bruce Banner de controle teveel zou verliezen. Later zagen we Banner zelf ook een Hulkbuster gebruiken toen de Hulk in Avengers: Infinity War niet naar buiten wilde komen.

Wanneer verschijnt deze Iron Man Hulkbuster LEGO set?

Helaas is het momenteel nog niet bekend wanneer je deze LEGO set in de winkel kunt verwachten. Het feit dat er al een doos is betekent natuurlijk wel dat de set min of meer klaar voor productie moet zijn. Mogelijk zien we de set nog voor het einde van het jaar verschijnen.

Populair Nieuws