EA bevestigt ontwikkeling Iron Man game

News
woensdag, 21 september 2022 om 10:45
ea motive iron manf1663747533
Enige tijd geleden gingen er geruchten dat EA aan een aantal Marvel-games werkte. Nu bevestigt het bedrijf dat. Een Iron Man game is officieel in ontwikkeling.
EA heeft nog niet al te veel te melden over deze Iron Man game, behalve dat het een single-player third-person game wordt. Er wordt ook gesproken van een origineel verhaal, dat put uit de rijke geschiedenis van Iron Man. Spelers moeten het creatieve genie van Tony Stark ervaren en voelen hoe het is om “echt” als Iron Man te spelen.
De game wordt gemaakt door Motive, de studio achter Star Wars Squadrons en de aankomende Dead Space Remake. Het team achter de game wordt geleid door Olivier Proulx. Hij heeft eerder gewerkt aan de Guardians of the Galaxy-game die vorig jaar verscheen.
Op het moment verkeert de game nog in pre-productie en zoekt Motive nog naar werknemers. Beelden of een release hoeven we voorlopig dus waarschijnlijk niet te verwachten. EA geeft aan met meer nieuws te komen als de game wat verder in productie is.

Werkt EA ook aan Black Panther?

Iron Man is niet de enige game waar geruchten over rondgingen. EA zou namelijk ook werken aan een Black Panther game. Dat is niet bevestigd, maar EA geeft nu aan dat Iron Man de eerste van verschillende nieuwe games in samenwerking met Marvel is. Het zou dus zomaar kunnen dat Black Panther daar inderdaad bij hoort.

Populair Nieuws