Release Death Stranding Director’s Cut is bekendgemaakt!

News
vrijdag, 09 juli 2021 om 12:40
death stranding directors cut ps5 sonyf1625817489
Tijdens de State of Play van Sony werd veel getoond van de Death Stranding Director’s Cut game. Zo zijn er nieuwe gameplay en elementen getoond van de nieuwste versie voor de PS5. Ook is gelijk de release van Death Stranding Director’s Cut bekendgemaakt, die staat voor 24 september.
Tijdens het Summer Game Fest Kick-Off Live-evenement net voor de E3 2021 werd Death Stranding Director’s Cut bekendgemaakt, waar de releasedatum dan weer niet getoond werd. Tijdens Sony’s State of Play werden er diverse nieuwe dingen getoond van de nieuwste versie en werd ook gelijk de releasedatum voor 24 september bekendgemaakt voor de PlayStation 5.
In de Death Stranding Director’s Cut pre-order trailer zien we nieuwe elementen ten opzichte van de originele game. Zo zijn er nieuwe elementen toegevoegd tijdens gevechten, kunnen machinegeweren gebruikt worden en is er een ‘master gun’. Daarnaast bevat de Director’s Cut een schietgalerij, waar je kan oefenen met verschillende wapens. Ook zijn er nieuwe missies en gevechten beschikbaar.
Tevens zijn er nieuwe elementen toegevoegd waardoor pakketjes vervoeren door de spelwereld gemakkelijker wordt met een ‘buddy bot’. Deze helpt jou spelers mee te dragen en loopt met je mee. Daarnaast wordt er een Fragile Circuit-racebaan toegevoegd.
Bekijk hier de pre-order trailer van Death Stranding Director’s Cut:

Death Stranding Director's Cut upgraden van PS4 naar PS5

De door Hideo Kojima gemaakte game komt 24 september uit voor de PS5. Alhoewel mensen die de originele game niet gekocht hebben en het voor de volle mep moeten betalen, hoeven eigenaren van de PS4-versie dat niet. Zo kan je voor om de nabij 10 euro upgraden naar de nieuwste versie van de game op de PS4.