Release Back 4 Blood uitgesteld, wel open beta op komst

News
vrijdag, 26 maart 2021 om 10:30
back 4 blood stinger minf1611146583
Dit jaar zijn er al veel games uitgesteld door verschillende redenenen en daar komt nu alweer de volgende bij. De co-op zombie shooter Back 4 Blood wordt namelijk tot later in 2021 uitgesteld, maar fans kunnen wel uitkijken naar een open beta.
Het coronavirus zorgt in veel industrieën voor grote problemen, maar de gamesindustrie leek grotendeels buiten schot te liggen. Doordat veel mensen zichzelf thuis moeten vermaken, gaan games zelfs als warme broodjes over de toonbank. Toch is het voor ontwikkelaars wel een flinke uitdaging om een game te maken, want iedereen moet vanuit huis met hun werkzaamheden aan de slag.
Dat heeft al gevolg dat al veel titels in 2021 zijn uitgesteld en het volgende slachtoffer is nu aangekondigd. Via Twitter laat ontwikkelaar Turtle Rock Studios weten dat we langer moeten wachten op de release van Back 4 Blood. De shooter zal nu pas op 12 oktober 2021 uitkomen, in plaats van 22 juni. De reden daarvoor is dat Turtle Rock de best mogelijke versie bij release wil uitbrengen en daarvoor is simpelweg meer tijd nodig.

Open beta om Back 4 Blood te testen

Het uitstel betekent alleen niet dat we in de zomer niet met Back 4 Blood aan de slag kunnen. De ontwikkelaar geeft namelijk aan dat er in de zomer een open beta op komst is, waarmee iedereen de game kan testen. Op dat moment kunnen we dus allemaal weer vechten tegen hordes zombies samen met drie vrienden. Back 4 Blood is namelijk de spirituele opvolger van de Left 4 Dead games, dus fans weten precies wat ze van de zombie shooter kunnen verwachten.