The Boys Seizoen drie waarschijnlijk zonder Stormfront

News
vrijdag, 26 maart 2021 om 11:00
the boysf1624535321
Het lijkt erop dat Stormfront niet terug zal keren in The Boys seizoen 3. Aya Cash, die de superschurk speelde, zegt niet bezig te zijn met de productie van het nieuwe seizoen.
In het laatste seizoen verscheen de slechterik Stormfront ten tonele in de serie: een onsterfelijke nazi met bliksemkrachten. Stormfront verwierf al snel een grote groep fans, die dan ook geschokt waren toen ze gruwelijk verminkt werd aan het einde van seizoen 2.
Toch bleef er ruimte over voor speculatie over een eventuele terugkeer van Stormfront; ze is immers onsterfelijk. Nu lijkt het erop dat Aya Cash, die de schurk speelde, zegt dat een terugkeer onwaarschijnlijk lijkt. In een interview met Entertainment Weekly, bevestigt ze dat ze niet betrokken is bij de productie van het nieuwe seizoen van The Boys.

The Boys Seizoen 3 zonder Stormfront

“Ik wil ook weten of ze terugkomt”, aldus Cash. “Mijn contract bij The Boys was maar voor één jaar, dus wie kan het zeggen. Misschien kunnen ze m’n gezicht met CGI toevoegen.” De actrice zegt verder bezig te zijn met een andere serie voor Fox, namelijk This Country. Dit terwijl The Boys op dit moment in productie is in Canada. Een nieuwe toevoeging aan The Seven, Soldier Boy, is al geteased.
Cash zegt dat de laatste aflevering van seizoen 2 de deur open liet voor een eventuele terugkeer van Stormfront. “Er is niet veel van haar over, maar ze is niet dood.” Showrunner Eric Kripke voegde daaraan toe “Ze is niet dood, maar ze is wel een stompje. Wat gaat er gebeuren met Stormfront? We zien het wel.”

Populair Nieuws

Laatste Reacties