'GTA 6 geruchten over Project Americas zijn nep'

  Dit jaar wordt Grand Theft Auto 5 alweer acht jaar oud. Om dat te vieren komt de game voor de zoveelste keer uit op een ander platform. Dit keer krijgt de PlayStation 5 een eigen GTA 5 variant, maar toch kijken vele fans niet uit naar de nieuwe remaster. Afgaande op de vele GTA 6 geruchten zijn fans hongerig naar het volgende deel in de serie, maar daarover is nu wat slecht nieuws.

  In de jaren sinds de release van GTA 5 zijn er een scala van geruchten verschenen voor het volgende deel in de geliefde reeks. Eén van de recentere geruchten rondom GTA is bijvoorbeeld dat de game zich in de jaren '70 afspeelt. Dat lek werd al snel ontkracht, maar nu lijkt er nog veel meer onzin te zijn dan oorspronkelijk gedacht. Een insider laat nu weten dat bijna alle GTA 6 geruchten die tot nu toe verschenen zijn niet waar zijn.

  Bekende insider Tom Henderson laat op Twitter weten wat er speelt. Daar stelt hij dat 80 procent van de geruchten rondom Project Americas smoke and mirrors is. Wat daarmee bedoeld wordt, is dat vrijwel alle tot dusver verschenen geruchten niet kloppen. Check de tweet van Henderson hieronder.

  Valse GTA 6 geruchten goed te verklaren

  Waarom er zoveel GTA 6 geruchten verschijnen, is simpel te verklaren. Veel fans hebben zin in een nieuw deel in de bekende maffiareeks, maar tot dusver heeft ontwikkelaar Rockstar Games zich verdacht stil gehouden. Fans zijn hongerig voor nieuws en pakken ieder sprankje hoop met beide handen aan, ongeacht of het klopt of niet.

  Aan de andere kant is wel duidelijk waarom Rockstar Games zich stilhoudt over een nieuw deel. De makers verdienen nog steeds onwijs veel geld aan GTA 5, iets wat maandelijks nog te zien is in de verkoopcijfers. Daarnaast blijft ook GTA Online het onwijs goed doen. Voor Rockstar Games is er dus geen reden om aan een nieuw deel te beginnen.

  GTA 6 wel in ontwikkeling

  Toch is wel duidelijk dat Grand Theft Auto 6 daadwerkelijk in ontwikkeling is. Zoveel werd vorig jaar duidelijk uit een rapport van Jason Schreier. Hij stelde dat de game nog redelijk vroeg in een ontwikkelingsstadium was. Een snelle release van GTA 6 zit er dan ook niet in. Wel kwam laatst een patent naar voren die mogelijk in Grand Theft Auto 6 gebruikt wordt.

  Grand Theft Auto VI

  Verkijgbaar vanaf 31 december 2022

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.