Release geliefde Star Wars-serie mogelijk toch sneller dan gedacht

News
maandag, 26 februari 2024 om 10:00
In 2022 maakte Star Wars veel furore met de serie Andor. Er komt nog een tweede seizoen, maar dat is uitgesteld door de Hollywood-stakingen van vorig jaar. Als we één van de sterren van de serie mogen geloven, valt het uitstel misschien toch mee.
Het was eigenlijk de bedoeling dat het tweede seizoen van Andor dit jaar zou verschijnen. Maar de laatste keer dat Disney een officieel schema gaf voor de Disney+-series van dit jaar, was de Star Wars-serie nergens te bekennen. Maar volgens Stellan Skarsgård kan hij dit jaar nog verschijnen.
De acteur vertelt GamesRadar+ namelijk dat seizoen 2 van Andor tegen het einde van dit jaar verschijnt, of anders vroeg in 2025. Het is alsnog een stuk later dan eigenlijk de bedoeling was, maar het lijkt dus dat het uitstel meevalt. Dat moet de schatting van Skarsgård natuurlijk wel kloppen.

Andor seizoen 2 maakt einde aan de serie

Wat de inhoud van het tweede seizoen van Andor betreft, is het al een tijdje bekend dat het het laatste seizoen van de serie wordt. Dat betekent dat er veel meer tijd voorbijgaat in het tweede seizoen dan het eerste. Wat Cassian Andor zoal gaat beleven is niet bekend, maar de makers hebben al vaker laten weten dat serie precies eindigt waar Rogue One begint.
Als we Skarsgård mogen geloven is het tweede seizoen minstens zo goed of zelfs beter dan het eerste. Skarsgård zelf is in ieder geval tevreden. De acteur is vooral fan van de realistische manier waarop het “fascistische regime” van het Empire wordt weergegeven.