Dit is waarom Disney+’s Andor geen derde seizoen krijgt

News
vrijdag, 23 december 2022 om 18:30
Andor is nog niet eens zo lang op Disney+, maar we weten nu al dat het volgende seizoen het laatste wordt. Diego Luna, die hoofdpersoon Cassian Andor speelt, heeft nu aan Collider uitgelegd waarom de serie geen derde seizoen krijgt.
De Disney+-serie Andor volgt de spion Cassian Andor, die voor het eerst geïntroduceerd werd in de film Rogue One in 2016. Andor speelt zich af voor de gebeurtenissen uit de film, en dat brengt wel een probleem met zich mee: Diego Luna wordt alleen maar ouder, terwijl hij natuurlijk niet té veel ouder moet lijken dan in Rogue One. Dat is volgens Luna ook de reden waarom de serie het bij twee seizoenen houdt:
‘’Kun je je voorstellen dat ik over tien jaar hetzelfde karakter speel als twintig jaar daarvoor? Onmogelijk. Ik bedoel, daar is helaas geen machine of CGI voor die dat mogelijk maken.’’

Andor seizoen 1 was 4 jaar lang in de maak

De acteur wijst er in het interview met Collider ook op hoeveel werk er in het maken van de serie zit. Het duurde namelijk vier jaar om het eerste seizoen te maken.
Het filmen van seizoen twee is vorige maand begonnen en is naar verwachting volgend jaar augustus klaar. Op z’n vroegst kunnen we de nieuwe afleveringen waarschijnlijk in 2024 verwachten.

Populair Nieuws