Max Verstappen verrast met speciaal eerbetoon

News
dinsdag, 17 mei 2022 om 10:30
si202205083076 newsf1652258966
Afgelopen weekend werd de Historic Grand Prix of Monaco gehouden, waar Max Verstappen ook aanwezig was. Daar werd de regerend wereldkampioen verrast met een speciaal eerbetoon.
Al sinds zijn debuut als 17-jarige in de Formule 1 is duidelijk dat Max Verstappen een uitzonderlijk talent is. Sindsdien heeft hij ook bewezen iets met zijn talent te kunnen doen, door vorig seizoen op spectaculaire wijze de titel te pakken. En ook dit jaar strijd de Nederlander weer voor het wereldkampioenschap, deze keer tegen Charles Leclerc van Ferrari.
Terwijl de Monegask tijdens de Historic Grand Prix of Monaco opnieuw een crash had - hoewel het deze keer buiten zijn schuld om was - kreeg Verstappen een speciaal cadeau overhandigd. De Juan Manuel Fangio Museum Foundation, dat opgericht is ter ere van de vijfvoudig F1-wereldkampioen, heeft de Nederlander verrast met een speciaal beeldje.
In Monaco kreeg hij een buste van Fangio als eerbetoon aan zijn prestaties in de Formule 1. Op de foto, die gedeeld werd op Twitter, is goed te zien hoe groot de verrassing is voor de regerend wereldkampioen.

Belangrijke Grand Prix voor Verstappen

Om zijn reeks aan uitzonderlijke prestaties voort te zetten, zal het voor Verstappen en Red Bull Racing belangrijk zijn om goed te presteren in de aankomende Grand Prix. Dit weekend wordt namelijk de Grand Prix van Spanje gehouden, waar veel teams nieuwe upgrades voor de auto zullen introduceren. Zo heeft Ferrari al gezegd een grote upgrade mee te nemen, waarmee het Red Bull weer wil inhalen als het aankomt op de snelste auto.
Het team van Max Verstappen neemt ondertussen ook een aantal upgrades mee. Als het daarmee Ferrari voor kan blijven, dan heeft de Nederlander een goede kans om de komende races de leiding van Charles Leclerc over te nemen in het kampioenschap.