Red Dead Online zet Traders in het zonnetje in februari

News
woensdag, 02 februari 2022 om 17:00
red dead online trader 1f1572450308
Dat de wekelijkse nieuwjaarsbonussen zijn gestopt in Red Dead Online, betekent niet dat Rockstar niet met nieuwe bonussen komt voor de online game. Ook in de eerste week van februari zijn er weer een aantal bonussen om te behalen.
Deze maand zijn er een aantal wekelijkse bonussen, maar ook zijn er bonussen die de hele maand geldig zijn. Zo staat de hele maand februari in het teken van de Trader. De komende weken krijg je 50 procent meer dollars op alle dierenhuiden die je inlevert en alle Trader Sales zullen verdubbeld worden. Spelers die samen met een vriend een Trade Route Free Roam Event voltooien krijgen bovendien twee keer zoveel XP.
In februari worden spelers die van spannende multiplayer-potjes houden ook verwend. In Call to Arms kan je namelijk twee keer zoveel dollars en XP verdienen, evenals in de modus Plunder.

Welke bonussen zijn er deze week?

Tussen 1 en 7 februari zijn er zijn er een aantal bonussen geldig. Wanneer je een eigen outfit ontwerpt in de game, krijg je 50 procent korting op elke hond die je kan kopen voor in je kamp. Deze hond waarschuwt je wanneer je kamp wordt aangevallen. Daarnaast moet je het Cripps' Special Stew recept in het kamp gebruiken om de The Hobo Life 1 outfit gratis te krijgen.
Daarnaast staat er ook weer een gamemodus centraal deze week en dat is Hardcore Elimination Series. Hier krijg je ook dubbele beloningen voor. Dit zijn dus de bonussen van de eerste week van februari, maar er komen in de aankomende weken nog een hoop bonussen aan. Volgende week is het de week waarin Valentijnsdag valt, dus dan zullen er ook een hoop bonussen naar de game komen die in het teken staan van de liefdevolle feestdag.