Zal Benedict Cumberbatch verschijnen in nieuwe Star Trek-serie?

News
woensdag, 02 februari 2022 om 16:30
De showrunner van Star Trek: Strange New Worlds bevestigt dat de serie een link zal hebben naar een iconische schurk uit de franchise. De villian werd eerder gespeeld door Benedict Cumberbatch.
De aankomende serie Star Trek: Strange New Worlds zal een link bevatten naar een populaire schurk uit de franchise. De serie zal een personage bevatten genaamd La’an Noonien Singh, gespeeld door Christina Chong. Nu heeft showrunner Akiva Goldsman bevestigt dat het karakter verbonden is met de villian Khan Noonien Singh.
Khan werd voor het laatst vertolkt door Benedict Cumberbatch in Star Trek: Intro Darkness uit 2013. Het zal dus mogelijk kunnen zijn dat Cumberbatch terugkeert in de geliefde franchise. De rol werd in 1982 ook gespeeld door Ricardo Montalbán.

Prequel op Star Trek: The Original Series

De nieuwe serie volgt Captain Christopher Pike (Anson Mount) en zijn team terwijl ze de USS Enterprise naar de verste uithoeken van de ruimte leiden om nieuwe werelden te verkennen. De serie zal daarnaast ook een directe prequel zijn op The Original Series, die tussen 1966 en 1969 werd uitgezonden.
Star Trek: Strange New Worlds zal vanaf 5 mei te zien zijn op Paramount Plus. De serie zal mogelijk ook verschijnen op SkyShowtime, een nieuwe streamingsdienst die dit jaar naar Nederland komt.

Populair Nieuws