Nieuwe update Assassin's Creed Valhalla lost HD textures-probleem op

News
woensdag, 02 februari 2022 om 17:30
assassins creed valhalla combat forestf1620646652
Assassin's Creed Valhalla heeft een nieuwe update gekregen. De nieuwe update moet problemen oplossen die zijn ontstaan met HD textures. De update zal momenteel voor alle platformen beschikbaar moeten zijn.
Assassin's Creed Valhalla is een grote game met veel verschillende gebieden die de speler kan bezoeken. Het is dus ook niet vreemd dat er problemen in de game zitten. Eind 2021 was er bijvoorbeeld een probleem waardoor het kerstevenement niet voor iedereen beschikbaar was.

Wat lost de nieuwe Assassin's Creed Valhalla update precies op?

In de game zouden er problemen zijn met de HD textures. Dit probleem zorgt voor een verminderde kwaliteit van de game, omdat sommige structuren helemaal wegblijven of minder goed te zien zijn. Dit is dus nu gelukkig opgelost in de nieuwe update voor de game.
De update is uitgerold naar alle platformen waarop de game te spelen is en de grootte van de update verschilt nogal van elkaar. De grootste update is voor PC met een grootte van 11,08 GB en de kleinste update is voor de PS5. De update is op dat platform maar 2,5 GB.
In de nieuwe update is er dus niet extra content voor de game toegevoegd, maar nieuwe content komt er zeker nog aan. Assassin's Creed Valhalla is namelijk erg populair en daarom is er besloten om na Wrath of the Druids en The Siege of Paris met een derde grote DLC te komen genaamd Dawn of Ragnarok. Deze DLC komt uit op 10 maart 2022.