Red Dead Online heeft weer tal van bonussen om van te profiteren

News
woensdag, 20 april 2022 om 14:00
red dead online bandana revolverf1650449234
Het leven in het digitale Wilde Westen is niet goedkoop. Gelukkig kan je deze week in Red Dead Online weer profiteren van veel bonussen om je broekzakken te vullen met dollars.
De beste manier om geld en ervaringspunten te verdienen in Red Dead Online deze week is nog steeds door het voltooien van Hardcore Telegram Missions. Heel april staat deze modus namelijk in de spotlight en je zal er maar liefst drie keer zoveel dollars en XP voor krijgen.
Daarnaast is er deze week nog een extra bonus voor een specifieke Telegram Mission. Lukt het je namelijk om de missie ‘Outrider’ succesvol ten einde te brengen, dan krijg je een coupon voor 30 procent korting op een Hunting Wagon. Daar kan je dus flink wat in-game dollars mee besparen.

Meer bonussen in Red Dead Online

Ben je geen fan van de Telegram Missions, dan zijn er gelukkig nog veel meer manieren om aan je geld te komen. Liefhebbers van PvP kunnen zich bijvoorbeeld storten op de hardcore-variant van de Takeover Series. Die modus levert deze dagen namelijk drie keer zoveel dollars en XP op.
Daarnaast kan je ook heel april nog profiteren van de bonussen op Call to Arms en Blood Money Opportunities. Voor de criminele activiteiten zal je beloond worden met een verdubbeling van het aantal dollars en ervaringspunten, terwijl Call to Arms hetzelfde voordeel biedt, maar ook nog eens je verdiende goudstukken verdubbeld. Ga dus nu aan de slag in Red Dead Online om je spaarcenten aan te vullen!