Amsterdam-parcours nu te spelen in Mario Kart Tour

News
woensdag, 20 april 2022 om 13:30
2022 04 20 mario kart tourf1650446197
Onlangs liet Nintendo weten dat de volgende Mario Kart Tour-baan zich zou afspelen in Nederland. Waar we allemaal langs zouden kunnen scheuren was nog niet duidelijk. Nu is onthuld dat de nieuwe baan zich afspeelt onze hoofdstad Amsterdam.
Amsterdam Tour is vanaf vandaag beschikbaar in Mario Kart Tour. Deze mobiele Mario Kart deed al vaker bekende steden aan, zoals Tokio, Parijs en New York City. Nu krijgen we een Hollandse traktatie in de game.
Amsterdam Tour is nu beschikbaar en voert spelers langs onder andere het Museumkwartier en het Centraal Station. De Hollandse highlights beperken zich niet helemaal tot Amsterdam, want aan de overkant van het IJ heeft Amsterdam Noord plaats moeten maken voor een partij windmolens. Er is ook een Nederlands getint personage, want je kunt Rosalina in Volendamse klederdracht vrijspelen.

Hoe lang kun je Amsterdam Tour spelen?

Net als voorgaande banen die op echte steden gebaseerd waren is Amsterdam Tour beperkt beschikbaar. Je kunt er vanaf vandaag mee aan de slag, maar de baan verdwijnt weer op 4 mei om 7.59 uur. Je hebt dus een kleine twee weken om met Mario door de hoofdstad te scheuren.
Een aantal van de tijdelijke Mario Kart Tour-banen kwam onlangs in een parmanentere vorm terug. De banen Paris Promenade en Tokyo Blur zaten namelijk in de eerste golf DLC voor Mario Kart 8 Deluxe. Het is niet bekend of Amsterdam uiteindelijk ook naar die game komt.

Populair Nieuws