Red Dead Online beloont spelers extra voor Daily Challenges deze week

  Het is meermaals bewezen dat mensen tot het uiterste gaan als ze weten dat er een extraatje bij de finish op hen wacht. Rockstar wil spelers van Red Dead Online deze week uitdagen om Daily Challenges te voltooien en beloont ze dan ook voor hun moeite.

  Elke dag krijgen spelers in Red Dead Online een aantal uitdagingen om te voltooien met Daily Challenges. Dat kan variëren van het jagen op verschillende dieren, een bepaalde afstand met je paard te rijden of een aantal andere spelers omleggen met een headshot in de Showdown Series.

  Voor het voltooien van een streak aan Daily Challenges worden spelers al rijkelijk beloond, maar Rockstar doet er deze week nog een schepje bovenop. Voor het succesvol volbrengen van drie uitdagingen krijg je namelijk 10 Poison Arrows, voor zes uitdagingen krijg je 4 Collectible Coins en als je tien Daily Challenges voltooid zal je een Treasure Map ontvangen.

  Uitverkoop bij Madam Nazar

  Daarnaast zijn er deze week ook behoorlijk wat handige spullen in de aanbieding. Madam Nazar houdt zelfs een hele opruiming, want zij zal al haar waren met dertig procent korting verkopen. Zelfs de Collectors Bag is in de actie, want deze week hoef je er maar tien goudstaven voor te betalen, in plaats van de gebruikelijke vijftien.

  Cripps houdt ook een uitverkoop, want je kan veel onderdelen van je kamp upgraden voor veertig procent minder dollars. Zo zijn bijvoorbeeld Camp Dogs en Tents in de aanbieding. Ben je ondertussen op zoek naar iets om jezelf mee te verdedigen, dan kan je een bezoekje brengen aan de gunsmith. Alle pistolen zijn namelijk te koop met 35 procent korting.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.