Recente LEGO game nu gratis te spelen

News
vrijdag, 08 september 2023 om 12:30
lego 2k drive mclarenf1679580688
Jarenlang werden er eigenlijk alleen LEGO-games gemaakt door TT Games. Maar dat is sinds kort niet meer het geval met de release van LEGO 2K Drive. Mocht je twijfelen over die game, dan kun je hem nu gratis proberen.
Wie vroeger kon genieten van LEGO Racers werd eerder dit jaar verrast met een gloednieuwe racing game van LEGO. De nieuwe game LEGO 2K Drive geeft spelers de mogelijkheid om zelf met LEGO gekke auto’s te bouwen. Daarmee kun je vervolgens in een open wereld rondracen.

Gratis LEGO 2K Drive demo nu te spelen

Als je nog niet overtuigd was van de game, kun je hem nu uitproberen. Er is namelijk een gratis demo beschikbaar gemaakt. Die is te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Series X/S en Nintendo Switch. Je kunt hem downloaden via de store die bij jouw console hoort.
Overigens is deze game niet de enige LEGO-game die samen met 2K gemaakt wordt. Er wordt ook een nieuwe voetbalgame verwacht, genaamd LEGO 2K Goooal! We weten daar niet bijzonder veel over, maar volgens geruchten komt hij deze maand nog uit.
Wat betreft de LEGO games van TT Games is het niet bekend wat er momenteel gemaakt wordt. Er gaan geruchten dat er een LEGO Harry Potter-game komt in de stijl van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Maar beweringen dat die vorige maand onthuld zou worden bleken niet waar.