‘Rebirth Island map voor Warzone 2.0 gelekt’

News
maandag, 05 december 2022 om 17:30
warzone 20f1663316137
Call of Duty Warzone 2.0 is nu een paar weken beschikbaar. In die tijd hebben spelers kennis kunnen maken met de Al Mazrah map. Het lijkt er alleen op dat er ook al snel een tweede map volgt, die lijkt op Rebirth Island.
In 2020 kreeg Call of Duty Warzone (nu Warzone Caldera) een nieuwe map in de vorm van Rebirth Island. Deze map was lange tijd zeer geliefd onder spelers, maar is helaas niet meer beschikbaar in Warzone Caldera. Maar een map met een vergelijkbare functie komt waarschijnlijk naar Warzone 2.0 (via Insider Gaming).
Een afbeelding van de nieuwe amp doet de ronde op social media, bijvoorbeeld op Reddit. Het gaat om een kleinere map die inderdaad iets heeft van Rebirth Island, al is hij niet precies hetzelfde. Op de afbeelding is te lezen dat je er Resurgence, Ground War en DMZ op kunt spelen. Er wordt beweerd dat de map mogelijk “Return” heet.

Zit de Return map al in Call of Duty Warzone 2.0?

Opvallend is dat de map mogelijk al in Warzone 2.0 zit. Er is namelijk voor de kust van Al Mazrah een eiland te zien dat wel iets heeft van de gelekte map. Sommig spelers vermoeden dus dat de map stiekem al in de game zit, al is hij waarschijnlijk niet speelbaar.
Iets anders dat doet vermoeden dat deze gelekte afbeelding echt is, is dat Activision Blizzard alle zeilen bij zet om hem waar mogelijk offline te krijgen. Dat zou niet nodig moeten zijn als de afbeelding gefaket is. Volgens geruchten krijgt Warzone 2.0 in 2023 een nieuwe map, dus wellicht weten we al snel of deze gelekte map echt is.